RECHERCHE RAPIDE tout afficher 

Magnifique maison avec piscine proche Pézenas, vues!

In een prachtig wijndorp op enkele kilometers van Pézenas deze perfect onderhouden vrijstaande villa met een van oppervlakte van 185m² waarvan ca. 165m² bewoonbaar op 840m² grond. Prachtige mediterrane tuin met een zwembad en overdekt terrassen met een zomerkeuken. Schitterend uitzicht over de weide omgeving. Het geheel is een uitstekende staat van onderhoud. De villa heeft een ruime en zonnige woonkamer met een design haard, toegang tot de voor en achtertuin. Grote luxe woonkeuken welke voorzien is van alle apparatuur. Drie ruime slaapkamers en twee badkamers met bad/douche/toilet waarvan één en suite met dressing. Bureau. De woning is volledig voorzien van wisselbare airco. Geoutilleerde bijkeuken, grote garage. Ideaal gelegen tussen de heuvels en de middellandse zee op ca. 30 km. Dit woongebeuren is een harmonieus samenspel van luxe en een perfecte locatie! 

Begane grond: woonkamer met open design haard 565m², open keuken 26m², bijkeuken 12m², twee slaapkamers van 10 & 12m², badkamer met douche/toilet 6m², master bedroom 17m² met en suite badkamer met douche/toilet 6m², bureau 16m².

Garage 17,5m², zwembaddouche/toilet 3m².

référence: MLP462
prix: 545 000 €

près:
code postal: 34120
à proximité de: Vailhan, Magalas, Béziers, Peret, Nébian, Clermont l'Hérault, Nézignan-l'Evêque, Paulhan, Alignan-du-Vent, Valros, Castelnau de Guers, Addisan, Margon, Roujan, Neffiès, Fontès, Caux, Pézenas
emplacement: abords du village
état: excellente condition
département: Herault

surface: 165 m²
surface terrain: 840 m²

électricité: connectée au réseau
energie: C
consommation énergétique: 129 (kWh/m²/année)
gaz: aucun

chauffage: aerothermie/géothermie
eau: connectée au réseau
assainissement: tout à l’égout
téléphone: réseau à proximité
climatisation: oui

année:

cuisines: 2
cuisine (1): 26 m²

séjour cuisine: 1
salons: 1
salon (1): 56 m²

chambres: 3
chambre (1): 17 m²
chambre (2): 10 m²
chambre (3): 12 m²

wc: 3
salle de bains: 3

surface garage: 18 m²
dépendance: aucun